Mereu printre studenti
Vineri, 04 Mai 2018 09:46

Studenții noștri pot mai mult - 2018 Ediția a VII-a

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), derulează proiectul Studenții noștri pot mai mult, a VII-a ediție.

Proiectul se va desfăşura în zilele de şi 10 mai 2018, între orele 09.00 - 17.00,  în Centrul Vechi al Craiovei, str. Frații Buzești, în zona Banc Post.

Proiectul Studenții noștri pot mai mult vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților Universității din Craiova în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În plus, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor (CCS)Craiova, Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS) și cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova.

Pentru informații suplimentare contactațiCentrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (CCOC), tel. 0251563269, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Sursa. www.ucv.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.