Mereu printre studenti
Luni, 23 Aprilie 2018 07:22

Congresul Studenților de la Științe Social-Umaniste 2018

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În periada 19-21 aprilie, la Iași, 200 de studenți din toată țara s-au  întâlnit pentru a lua parte la Congresul Studenților de la Științe Social-Umaniste! Felicitări pentru Congres, a fostla superlativ !
Mulțumim din inimă atât organizatorilor cât și colegilor participanți pentru activitățile interactive , și dezbaterile interesante la  care am avut deosebita plăcere de a participa! 
Am trăit clipe speciale împreună, am descoperit locuri pline de storie, cultură și oameni deosebiți!Noi îți propunem trei zile de distracție, experiențe utile, socializare și prietenie. 

"Dragilor, scriu această postare în semn de mulțumire către fiecare dintre voi pentru ceea ce a însemnat trei zile marcate de momente emoționante, care pentru mine vor constitui unele dintre cele mai frumoase amintiri din anii de studenție. În timpul prezentărilor din cadrul panelului dedicat domeniului Științe Politice mă gândeam la sloganul proiectului și chiar am văzut cu ochii liberi că mesajul acestuia este perfect aplicabil și de actualitate: Tinerii de astăzi nu mai sunt ca altădată. SUNT MAI BUNI! Sunteți mai buni!
Vă mulțumesc din nou pentru experiența oferită și sper și cred cu tărie că drumurile noastre o să se reîntâlnească cât de repede. Până atunci, însă, sfatul meu este ca, atunci când vă întoarceți acasă să militați pentru valorile de care colegul meu Marian ne povestea la deschidere: sinceritatea, dârzenia, curajul, modestia.", meajul transmis participanților de către Andrei Toescu, secretarul general al Ligii Studenților de la Filosofie Iași.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.