Imprimă această pagină
Joi, 29 Martie 2018 06:17

Workshop-ul „Prezentarea optimă la un interviu de angajare”

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proiect: “A Chance for Development”

e-MS code: ROBG-176

Project code: 16.4.2.087

  

Comunicat de presă

privind workshop-ul „Prezentarea optimă la un interviu de angajare”

 

În cadrul proiectului „O șansă pentru dezvoltare”, echipa de implementare a proiectuluiorganizează Workshop-ul „Prezentarea optimă la un interviu de angajare”, pe 29.03.2018, orele 17:00, sala 228. Evenimentul se desfășoară în cadrul Centrului româno-bulgar de recrutare și carieră.

În cadrul workshop-ului, vor fi abordate teme vizând pregătirea candidatului pentru interviu, diferențierea față de ceilalți candidați, modul de prezentare la interviu și tonul discuției purtate, felul în care sunt evidențiate calitățile și defectele în raport cu postul pentru care se candidează (diagrama SWOT pentru propria persoană), prezentarea competențelor solicitate pentru postul dorit, a portofoliului de realizări, activităților de voluntariat și stagiilor de practică.

Proiectul este implementat de către Universitatea din Craiova, în calitate de lider, în parteneriat cu Regional Development Foundation și Academia de Științe Economice D.A. Tsenov. Perioada de desfășurare a proiectului este mai 2017- aprilie 2019 și finanțarea este obținută prin intermediul programului INTEREG V-A România-Bulgaria, axa prioritară 4.

Pentru mai multe informații, vă rugăm sa accesați site-ul http://robgcareers.ucv.ro/index.php/ro/.

Manager de proiect,                               

Lect.dr. Mihaela Tinca Udriștioiu

0723533117                                           

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.">

 

Sursa. www.ucv.ro

                           

Manager relații publice și comunicare,

Conf. dr. Carmen Banța

0721963838    

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.