Mereu printre studenti
Joi, 22 Martie 2018 16:07

Unirea Basarabiei cu România se sărbătorește la Facultatea de Drept

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu ocazia celor 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, Facultatea de Drept din Craiova, Baroul Dolj și Acțiunea pentru Renașterea Craiovei organizează marți, 27 martie, începând cu ora 14:00, în Aula Magna a Facultății de Drept, un eveniment special.

În deschidere va vorbi prof. univ. dr. Sevastian Cercel, decanul Facultății de Drept din Craiova, moderatorul fiind avocatul Lucian Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj. Printre participanți se află și invitați speciali din Basarabia, precum și studenți basarabeni ai Universității din Craiova.

Conform programului, va avea loc un moment al Corului Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu” și o scenetă pregătită de elevi ai aceluiași liceu după un text al avocatului Ștefan Botzoiu, fost director al Teatrului Național „Marin Sorescu”. De asemenea, se va prezenta un proiect pe tema „Artizanii Marii Uniri” de către elevi ai Colegiului Național „Frații Buzești”, alocuțiuni ale unor profesori de istorie, dar și momente artistice pregătite de studenți basarabeni.

Intrarea este libera.

Sursa. www.craiovaforum.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.