Mereu printre studenti
Vineri, 09 Martie 2018 11:54

Polițiștii au ”amendat” cu flori doamnele și domnișoarele

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Așa cum ne-au obișnuit an de an, în data de 8 martie, cu prilejul sărbătoririi „Zilei Internaţionale a Femeii”, poliţiştii Biroului Rutier Craiova şi Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au desfăşurat „o acţiune” în municipiul Craiova, în cadrul căreia au fost vizate doamnele şi domnişoarele participante la trafic. 

Ziua de 8 Martie a reprezentat un nou prilej pentru ca poliţiştii rutieri să întâmpine doamnele şi domnişoarele din trafic cu flori, felicitări, toate însoţite de urări de  „La mulţi ani!” şi bineînţeles de sfaturi şi recomandări preventive.

Poliţiştii au oprit în trafic doamnele sau domnişoarele care conduceau autovehicule pe străzile din Craiova şi, spre surprinderea acestora, în loc să le solicite documentele pentru a le controla, oamenii legii le-au ,,sancţionat” cu flori şi felicitări.

«Acţiunea poliţiştilor rutieri a fost primită cu bucurie şi zâmbete din partea şoferiţelor, iar în speranţa că prin această activitate poliţiştii rutieri au reuşit să le facă pe doamne si domnişoare să uite, măcar pentru moment, de problemele cotidiene, le urăm încă o dată „La mulţi ani!” și ”O primăvară frumoasă!”», au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Sursa. www.craiovaforum.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.