Mereu printre studenti
Marți, 17 Octombrie 2017 06:59

350 de participanţi la Crosul Craiovei

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Amânat cu o săptămână din cauza ploii, Crosul Craiovei s-a desfăşurat ieri în Parcul Tineretului din oraş. De data aceasta, vremea a ţinut cu organizatorii, iar la startul competiţiei s-au aflat 350 de participanţi. Aceştia au alergat fie în cursa de 7.200 de metri, la cursa Fun (1.800 m) sau la ştafeta familiilor (2 persoane, 550 m fiecare). Unii participanţi, dornici să facă mai multă mişcare, s-au înscris la două sau chiar trei curse.

Cea mai lungă dintre curse a fost câştigată de Mihaela Neacşu, fostă atletă de performanţă, participantă la Jocurile Olimpice, în prezent antrenoare la LPS „Petrache Trişcu“. La masculin, primul a trecut linia de sosire George Minoiu, sportiv care practică orientarea la CS Universitatea Craiova. În cursa Fun pe primul loc au sosit Lorena Elena şi Gabriel Matei.

Cursa familiilor a fost cea mai atractivă pentru concurenţi. Adulţii au alergat în prima parte a traseului, apoi au predat ştafeta copiilor, care la linia de sosire au primit un fruct, medalie şi diplomă. La final, organizatorii, cei de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, au oferit premii. Primii trei clasaţi la cursele pe distanţele de 7.200 m şi 1.800 m au primit echipament sportiv. Alţi concurenţi au câştigat, prin tragere la sorţi, invitaţii la WaterPark, Sala Polivalentă şi vouchere de 50 de lei, pentru achiziţionare de echipament sportiv. Partenerii DJST în organizarea Crosului Craiovei au fost Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Craiova, Asociaţia Pro EFS şi Asociaţia Judeţeană de Atletism Dolj.

Sursa. www.gds.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.