Mereu printre studenti
Luni, 13 Iulie 2015 21:42

Final victorios pentru craioveni la Campionatul Național de Fotbal UNSR

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dupa cele 3 zile intense de joc, în finala competiției au ajuns echipele reprezentante ale centrelor din Târgu Mureș și Craiova, cupa revenind la finalul meciului echipei din Craiova.  

În perioada 09-12 iulie, pe terenul de fotbal din cadrul Complexului Weekend din Târgu Mureș, s-a dat startul celei de-a III-a ediții a Campionatului Național de Fotbal UNSR, gazda acestei competiții fiind Liga Studenților din Universitatea “Petru Maior”.Pentru cele 16 echipe formate din 14 centre universitare(Bacău, București, Cluj, Constanța, Craiova, Galaţi,  Iași, Petroşani, Pitești, Ploiești, Târgovişte, Târgu Jiu, Târgu Mureş și Timișoara), cele 3 zile au fost pline de evenimente și emoții, atât în faza grupelor cât și în fazele eliminatorii. Chiar dacă au promovat sau nu, sau dacă au jucat sau nu, toți participanții și-au susținut favoriții până în ultima clipă, evenimentul având prezența și impactul scontat.

Competiția a fost deschisă vineri 10 iulie, de meciul demonstrativ între echipa Grăsuților UNSR și echipa actualilor președinți de organizații membre UNSR, pe terenul de fotbal din cadrul Centrului de Agrement Weekend. 

Felicităm toți participanții prezenți pentru prestația lor din teren și echipele câștigătoare:

Locul I – Craiova

Locul II – Târgu Mureș

Locul III – București

                Campionatul de fotbal al Uniunii Naționale a Studenților din România a avut ca scop creșterea numărului activităților sportive și implicit a persoanelor ce se implică în astfel de activități prin motivarea voluntarilor.Astfel, în urma activităților sportive ce s-audesfășurat, s-a dorit prezentarea avantajelor pe care acestea le aduc grupurilor de studenți. Majoritatea activităților de petrecere a timpului liber ce nu includ grupuri nu ajută un student să evolueze, proiectul urmărind să arate voluntarilor implicați numărul de abilități ce pot fi dobândite prin interacțiunile din cadrul activiților sportive (lucrul în echipă, comunicare, coodonare, competitivitate, fair-play).

                Proiectul UNSR s-a desfășurat în parteneriat cu Ministerului Tineretului și Sportului, Casa de Cultură a Studenților din Târgu Mureș și Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș.

Pentru mai multe detalii privind rezultatele meciurilor disputate, accesați site-ul www.fotbal.unsr.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.