Mereu printre studenti
Joi, 09 Iulie 2015 08:41

Craiova se lupta la titlu !

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

 

Cea de-a treia ediție a Campionatul Național de Fotbal UNSR debutează vineri, 10 iulie, prin deschiderea oficială a evenimentului care va avea loc la ora 10, în Aula Magna a UniversitățiiPetru Maior” din Târgu Mureș. Universitatea Petru Maior din” Târgu-Mureș va fi, preț de 4 zile, gazda confruntării greilor fotbalului studențesc!

16 echipe formate din cei mai buni studenți din 14 centre universitare ( Craiova, Bacău, Bucureşti, Cluj Napoca, Constanța, Galaţi,  Iași, Petroşani, Pitești, Ploiești, Târgovişte, Târgu Jiu, Târgu Mureş și Timișoara) vor lua parte la eveniment și se vor lupta pe gazon pentru râvnitul titlu de campion.

Untitled

Campionii de anul trecut, echipa din București, promit un show de zile mari și nu vor ceda deloc ușor titlul, spun ei. De asemenea, gazdele de anul acesta, Liga Studenților din Universitatea “Petru Maior”, vicecampionii ediției precedente, promit să-și ia revanșa pe teren propriu.

 

„Campionatul Național de Fotbal UNSR reprezintă un prilej de a reuni voluntarii UNSR din întreaga țară într-un spirit de colegialitate, competitivitate și fair play. Sunt sigur că toți jucătorii așteaptă entuzismați primul fluier, așa că le urez mult succes! De asemenea, țin să mulțumesc gazdelor, pentru că au făcut posibil acest eveniment, declară proaspăt alesul președinte al Uniunii Naționale a Studenților din România, Tunsoiu Nicolae.

 

Noi le ținem pumnii tuturor, și abia așteptăm să ne felicităm câștigătorii la festivitatea de premiere ce va avea loc duminică, 12 iulie, ora 16:00 pe terenul de fotbal din cadrul Complexului Weekend din Târgu Mureș.

 

Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2015 08:50

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.