Mereu printre studenti
Miercuri, 20 Mai 2015 21:14

Crosul Primăverii

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 24 mai va avea loc în Parcul Tineretului Crosul Primaverii, ediția 2015. Evenimentul este organizat de Craiova Running Club, cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport și Tineret Dolj și al Primariei Craiova.Crosul se adresează tuturor doritorilor de mișcare în aer liber, cursa pe distanța de 2,8 km nefiind una competitivă. Va fi premiată participarea și parcurgerea distanței complete. Astfel, orice cursant care va parcurge toată distanța va participa la tombola organizată la finalul evenimentului.Însă vor primi premii și primii 3 finisheri la categoriile masculin și feminin.

Înscrierile la cursă se vor face în ziua evenimentului, începand cu ora 08:30, în zona scenei de la terenurile desport. La înscriere se va completa Declarația de responsabilitate prin care participanții atestă că sunt apți medical pentru efort. Startul cursei va fi la ora 10:00 și se va alerga o tură de parc. Nu există un timp limită pentru parcurgerea traseului, însă dificultatea este scazută și poate fi parcurs în maxim 45 de minute în mers.

Taxa de participare este de 10 lei; copiii sub 14 ani pot participa gratuit dacă un parinte/tutore completează Declarația de responsabilitate.
Va fi amenajat un punct de alimentare și hidratare în zona de Start/Finish și un punct de hidratare la jumatatea traseului. Pe traseu vor fi amplasați voluntari care să se asigure că fiecare concurent respectă regulile și termină cursa cu bine.
Toți finisherii vor participa la tombolă - pentru asta, condiția este să păstreze numerele de concurs pentru validarea câștigurilor.
Participanții care vor completa adresa de email pe Declarația de responsabilitate vor primi o diplomă în format electronic.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.