Mereu printre studenti
Marți, 16 Noiembrie 2021 09:00

Victorie netă pentru baschetbaliştii Craiovei

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Succes concludent pentru echipa de baschet SCMU Craiova, 100-70 cu CSM Focşani, în Sala Polivalentă, meci din etapa a 8-a a LNMB. Cu 13 puncte acumulate, formaţia din Bănie este pe locul 3 în clasament, iar în runda viitoare va juca în deplasare cu CSM Ploieşti, la sfârşitul acestei săptămâni.

Au evoluat pentru SCMU Craiova: Qualls 41 de puncte, Hawley 14, Franklin 12, Olisemeka 11 (12 recuperări), Robinson 8, Gavriloaia 7, Vârnă 5, Voinescu 2, Ţâbârnă, Andrieş, Bagairea.

După meci, antrenorul Michalis Kakiouzis a declarat: „Am jucat foarte bine atât defensiv, cât şi ofensiv. Ne-am pregătit foarte bine la antrenamente, ne-au ieşit acţiunile individuale, iar acum ne bucurăm de victorie. Este un succes extrem de important pentru noi, pentru moralul nostru. Vrem să intrăm în pauza competiţională cu o victorie la Ploieşti. Fiecare meci în parte este dificil. Noi ne-am uşurat munca prin evoluţia noastră. Toată lumea a jucat la nivel înalt şi sper să continuăm pe acelaşi drum”.

Cel mai bun marcator al Craiovei, Michael Qualls, a spus: “Aveam nevoie neapărată de victorie, a trebuit să depăşim momentele grele, precum înfrângerile de la Rapid şi de la Piteşti. A fost o săptămână dificilă, ne-am focusat pe acest duel, iar rezultatul este mai mult decât îmbucurător. Mi-aş fi dorit să ajung la 50 de puncte astăzi, dar domnul antrenor a decis să rămân pe bancă. Eu încerc să rămân la capacitate maximă 40 de minute şi să punctez ori de câte ori am ocazia“.

Sursa: https://cvlpress.ro/

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.