Mereu printre studenti
Joi, 18 Martie 2021 11:23

Teatrul Colibri Craiova anulează spectacolele programate până la 30 martie

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conform Hotărârii nr. 49 din 16 martie 2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Dolj, prin care este interzisă organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte până la data de 30 martie 2021, Teatrul pentru copii și tineret Colibri informează publicul că anulează spectacolele programate în zilele de 20, 21, 25, 27 și 28 martie. Este vorba despre spectacolele din repertoriu: Zâna Tăiețeilor, Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor, Ursul păcălit de vulpe și De-a capra cu trei iezi; precum și de spectacolul Lungs, al Teatrului ACT București.

“Biletele achiziționate pentru reprezentațiile Teatrului Colibri își păstrează valabilitatea și vor putea fi folosite luna viitoare, spectacolele anulate acum urmând să fie reprogramate în aprilie.

De asemenea, persoanele care și-au cumpărat bilete la reprezentația Lungs, din 25 martiele vor păstra și folosi atunci când spectacolul va fi reprogramat, dată ce va fi anunțată în timp util pe www.teatrulcolibri.rowww.facebook.com/TeatrulColibri.

Activitățile interne, artistice, administrative și de producție ale Teatrului Colibri continuă în această perioadă”, se precizează într-un comunicat de presă.

Sursa: www.cvlpress.ro 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.