Mereu printre studenti
Luni, 11 Ianuarie 2016 17:46

Enrique Iglesias concertează la Bucureşti, pe 12 mai

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias va concerta la Bucureşti, pe 12 mai, în pavilionul central al Romexpo, de la ora 20.00, evenimentul făcând parte din turneul "Sex and Love", anunţă artistul pe pagina sa de Facebook.

"Biletele vor fi puse în vânzare marţi, de la ora 10.00, iar preţurile vor fi afişate atunci", a declarat Adrian Bucurei, marketing manager al Eventim.ro, pentru MEDIAFAX.

Concertul Enrique Iglesias de la Bucureşti este organizat de ART BG Romania, iar turneul din care face parte acest eveniment a debutat în primăvara anului 2015.În vârstă de 40 de ani, cântăreţul Enrique Iglesias, fiul lui Julio Iglesias, este autorul unor hituri ca "Bailamos," "Rhythm Divine," "Be With You," "Escape" şi "Hero", iar în 2015 a câştigat nouă premii Billboard Latin Music.

Din discografia sa fac parte zece titluri. Albumul de debut, care poartă numele artistului, a fost lansat în 1995, însă cel de-a cincilea disc, "Escape", apărut în 2001, este cel mai de succes al cântăreţului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume. Cel mai recent material de studio este "Sex and Love" (2014).

Până în prezent, au fost vândute peste 100 de milioane de exemplare ale albumelor lansate de Enrique Iglesias, care a mai concertat la Bucureşti în 2002.

Sursa.Mediafax.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.