Imprimă această pagină
Miercuri, 13 Ianuarie 2021 08:17

Ninsori și ger în următoarele zile

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri predomină vremea închisă, va ninge la munte, în regiunile intracarpatice şi în nord-est iar în sud-est vor fi precipitaţii mixte.

Vântul va sufla mai tare la munte, la altitudini mari iar maximele termice pleacă de la -2 grade în depresiuni şi vor ajunge până la 5-6 grade pe litoral.

În sud-vestul ţării, vor fi precipitaţii mai ales în zonele mai înalte dar apare şi soarele. Se încălzeşte uşor şi maximele se opresc pe la 4 grade.

În ţinuturile sudice, găsim înnorări şi precipitaţii mixte, temperaturile cresc uşor şi vor ajunge până la 4 grade în zonele deluroase.

 

La munte, cerul va fi acoperit de nori, o să ningă şi se va depune strat nou de zãpadã. Vântul va viscoli ninsoarea pe creste, iar temperaturile din staţiuni scad uşor.

Joi continuă să ningă în toată zona montană şi se face și mai frig. În noaptea de joi spre vineri, vremea devine geroasă.

Vineri vom avea vreme rece şi o să fie ger dimineaţa şi noaptea. În cea mai mare parte a zonei de munte, apar ninsori slabe şi vântul va spulbera zăpada depusă în masivele sudice.

Sâmbătă vremea va fi geroasã, o să ningă slab pe parcursul zilei dar spre seară cerul se degajează treptat. Vântul va spulbera zăpada depusă în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curburã.