Mereu printre studenti
Luni, 11 Ianuarie 2016 14:26

Targul de nunti “Wedding Fever” 2016 Editia a VII-a

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

“Wedding Fever” este cea mai mare şi creativǎ expoziție dedicatǎ nunților din regiunea Oltenia.


Cea de-a VII-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” se va desfăşura începând de vineri 4 martie pânǎ duminicǎ 6 martie 2016, în cea mai nouǎ şi modernǎ locație din oraş –Centrul Multifuncțional din Craiova ( zona Romaneşti).
Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.
Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

Expoziția va include evenimente interactive şi creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, o tombolă cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii şi multe altele.

Evenimentele proiectate sunt menite să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea acestora.

Continuăm înscrierile la Târgul de Nunti din Craiova și va așteptăm cu reduceri de până la 10% ( 5% reducere expozant fidel -min. 2 participări + 5% reducere pentru rezervare și plate integrală până la 15.01.2016) .
Detalii despre eveniment : www.targdenunticraiova.ro / 0744377646/ Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sursa.Craiovaforum

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.