Imprimă această pagină
Miercuri, 25 Noiembrie 2020 07:33

Filmul „Wonder Woman 1984”, programat să fie lansat în România în ianuarie

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lungmetrajul „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rol principal, este programat să fie lansat în România pe 15 ianuarie, potrivit anunţului făcut de Warner Bros.

Filmul va avea premiera pe HBO Max pe 25 decembrie, în aceeaşi zi în care va începe să ruleze în cinematografele americane.

La nivel internaţional, unde HBO Max nu e disponibil încă, „Wonder Woman 1984” va debuta în cinematografe cu o săptămână mai devreme, pe 16 decembrie.

Primele teritorii unde filmul va rula în cinematografe - în funcţie de situaţia epidemiologică - sunt Belgia, Bulgaria, Egipt, Estonia, Franţa, Grecia, Olanda, Islanda, Indonezia, Portugalia, Africa de Sud, Elveţia şi Marea Britanie.

În România, el va debuta pe 15 ianuarie 2021, la fel şi în Turcia. Ultimul teritoriu în care este programată lansarea este Italia, pe 28 ianuarie.

În total, lungmetrajul este aşteptat în cinematografele din peste 75 de teritorii.

Primul film, „Wonder Woman”, regizat tot de Patty Jenkins, a fost un succes comercial, cu încasări de peste 800 de milioane de dolari la nivel global. 

Alături de Gal Gadot, din distribuţia continuării fac parte Chris Pine, Pedro Pascal, Kristen Wiig, Robin Wright şi Connie Nielsen.

Sursa: www.news.ro