Mereu printre studenti
Luni, 02 Noiembrie 2020 08:52

„Diana”, regizat de Ed Perkins, va fi primul documentar despre prinţesă lansat în cinematografe

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filmul„Diana”, regizat de Ed Perkins, nominalizat la Oscar pentru „Black Sheep”, va fi primul documentar despre prinţesă care va fi lansat în cinematografe, informează Variety.

Produs de Lightbox în asociere cu HBO şi Sky, documentarul este programat să fie lansat la nivel mondial în vara anului 2022, pentru a marca 25 de ani de la moartea prinţesei Diana.

 

El va fi difuzat şi de HBO şi pe Sky Documentaries şi disponibil pe platforma HBO Max.

 

Lightbox este fondată de Simon Chinn, câştigător Oscar cu „Searching for Sugar Man” şi „Man on Wire”, şi de Jonathan Chinn, dublu câştigător Primetime Emmy cu „LA 92” şi „American High”.

 

Mii de ore de înregistrări şi fotografii de arhivă, multe nepublicate până în prezent, vor fi folosite pentru realizarea documentarului „Diana”.

 

„Deşi relatăm o poveste care a mai fost spusă şi respusă de multe ori, obiectivul meu este să o reformulez pentru publicul modern şi să o fac să fie cât de proaspătă şi relevantă poate fi”, a spus Perkins.

 

Altitude Film Sales a pre-vândut producţia distribuitorilor din mai multe teritorii, între care Germania, Italia, Portugalia, Elveţia, Cehia, Japonia, Australia, Turcia şi Orientul Mijlociu.

 

Sursa: www.news.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.