Mereu printre studenti
Marți, 08 Decembrie 2015 11:24

Gala Voluntarului Oltean

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Științe Sociale din cadrul Universității din Craiova, Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia și Asociația pentru Sprijin și Implicare Socială organizează prima ediție a Galei Voluntarului Doljean.

Eveniment ce va reuni membrii marcanți ai comunității, reprezentanții instituțiilor de învățământ, autorităților publice și societății civile pentru a recunoaște public meritele voluntarilor doljeni în anul 2015.

Educarea pe tot parcursul vieții, schimbarea mentalităților, formarea valorilor sociale ale tinerilor și construirea culturii voluntariatului sunt dezideratele organizațiilor implicate în această activitate de promovare și diseminare a modelelor de bune practici pentru comunitate!

Evenimentul ce va avea loc în data de 9 decembrie 2015, la Filarmonica Oltenia din Craiova, începând cu ora 18:00, premiază, la nivelul județului Dolj, finaliștii următoarelor secțiuni:

Voluntarul și Coordonatorul de voluntari al anului în domeniul educație

Voluntarul și Coordonatorul de voluntari al anului în domeniul artă și cultură

Voluntarul și Coordonatorul de voluntari al anului în domeniul social        

Asistentul social al anului

Instrumentiștii și Corurile de copii ale Liceului de Artă ”Marin Sorescu”, Colegiului Național Frații Buzești și Colegiul Național Carol I vor întregi atmosfera de sărbătoare a serii.

Pentru mai multe informații despre eveniment, vă rugăm să vă adresaţi Doamnei Lect. Univ. Dr. Andreea Mihaela Niță, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 11:29

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.