Mereu printre studenti
Marți, 11 Februarie 2020 09:41

Recomadările culturale ale săptămânii

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filme : 

1. Mănâncă, roagă-te, iubește !

În urma unui divorț, Liz decide să își schimbe viața și pornește într-o călătorie în jurul lumii, bucurându-se de mâncare bună, spiritualitate și dragoste adevărată. 

Cu:Julia Roberts,James Franco,Javier Bardem

eat pray love

 

2.Pulbere de stele

Pentru a cuceri inima adevăratei sale iubiri, naivul Tristan Thorn călătorește într-un ținut interzis pentru a recupera o stea căzătoare care a luat formă de om.

Cu: Claire Danes, Michelle Pfeiffer, Robert De Niro

AAAABfc8R IAVu7oF Bo 6N9IroyXwfcorAF7Bi2maX6eY5bWJ9T5mAObSJPfzjmj8bttt1yoN CmK4nO7PKSnHX8L97Jmbf

 

3. Talismanul norocos

Logan este un pușcaș marin veteran și caută femeia al cărei zâmbet surprins în fotografia-talisman i-a ghidat destinul în timp ce lupta în Irak.

Cu:Zac Efron,Taylor Schilling,Blythe Danner

 

maxresdefault

 

4.Hanul cu noroc

O carieristă din San Francisco câștigă un han neozeelandez și renunță la viața de oraș pentru a remodela și revinde rusticul imobil cu ajutorul unui constructor chipeș.

Cu : Christina Milian, Adam Demos, Jeffrey Bowyer-Chapman 

 

AAAABdZh4FoNIpVg6KyVqz3pz4H69c2oL3rtM5F1jsYS2qqBH ro59Daz jez K5HJpiBznV4Y5aISz6s MPo2dqEbaN Fub

 

Cărți : 

1. Fluturi volumul 3 – Irina Binder (iubirea sentimentală) 

Mult-aşteptatul volum trei din seria Fluturi ne-a încântat de curând cu un final pe măsură. După ce am râs, am plâns şi am suferit alături de Irina, a venit vremea să asistăm la hotărârea finală care ne ţine cu sufletul la gură.

 

2. Descatusarea – Sylvia Day (iubirea erotică)

Ultimul volum al seriei Crossfire este la fel de incendiar ca şi celelalte, demonstrând încă odată importanţa aspectului erotic într-o relaţie. Scenele fierbinţi dintre protagonişti o demonstrează din plin şi entuziasmul cititorilor deasemenea.

 

3.Fericirea mea - Jamie McGuire

Romanele lui Jamie McGuire se află mereu pe primele poziții în topul best-sellerurilor iar seria Beautiful “Fericirea mea începe azi/Fericirea mea ești tu” nu face excepție nici de această dată.

Abby, personajul feminin principal, s-a decis să se schimbe înainte de a ajunge la facultate, să fie o persoană complet diferită. Însă nu este pregătită de tentațiile pe care viața de student le presupune.

Travis Maddox, personajul principal masculin, este un tip popular căruia îi place să se bată, să câștige bani ușor și să seducă fete. Intrigat de rezistența lui Abby la avansurile sale, el îi propune un pariu. Dacă pierde, va trebui să fie abstinent o lună, iar dacă ea pierde, va trebui să se mute în apartamentul lui pentru aceași perioadă de timp.

Seria Fericirea mea este despre o relație între două personaje complet diferite. Este un roman al trecerii de la adolescență la maturitate printr-o relație de dragoste pasională.

 

 

Ultima modificare Marți, 11 Februarie 2020 10:04

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.